Yndlingsmennesker og yndlingsband

af marensblog.

Denne uge har været formidabel. I går bød den nemlig også på Depeche Mode koncert i Parken. Endda sammen med mine yndlingsmennesker. Troels-Mette-Lotte.

IMG_9371

Jeg har kendt dem, siden jeg var teenager. Og vi har hørt Depeche Mode i alle årene. Og været til alle de koncerter, vi har kunnet komme i nærheden af. Så selvfølgelig var vi der i går. Og hujede og dansede og reach out and touch faith og jublede og sang og råbte og snakkede om at kravle op på scenen og bide bukserne af David Gahan. Og kramme Martin Gore. Og spørge Fletcher, om han ikke lige hentede en pose øl.

Det var en fantastisk koncert. Dog ikke den bedste de har lavet. Faktisk stod jeg der og rynkede lidt på næsen, da de havde lavede deres første “thank you godnight”, og vi stod og ventede på, de skulle krukke færdige og komme ind igen. Men så var det, at Martin Gore kom ind og leverede en helt formidabel version af Home, så intet øje var tørt, og Troels fratog mig retten til nogensinde at have en mening om noget som helst nogensinde igen, og jeg accepterede.

David var virkelig flink, smed jakken allerede i begyndelsen af koncerten og stod der i en lækker lille vest. Som han knappede op – for til sidst at smide den helt. Ingen, og jeg mener sådan for alvor ingen, kan vimsevrikke som David Gahan. Han er GUD på den scene.

IMG_9370

… og jeg ved godt andres uskarpe koncertfotos sucker helt vildt. Holder op nu. Lover! Altså til Roskilde.

 

 

13 svar til Yndlingsmennesker og yndlingsband

 1. Christel siger:

  Der er nemlig INGEN der kan vimsevrikke som hr. Gahan=)

  14. juni 2013 kl. 09:48
  • marensblog siger:

   Nej, han er så lækker det næsten er svært at forstå, det er muligt. Jøsses, altså!

   14. juni 2013 kl. 09:49
   • KamillaS siger:

    the sexiest man alive…!!! dog især i 90érne hvor man var ved at dåne til koncerterne når han lige sendte et blink ud ….
    Går rundt i min nyindkøbte t-shirt og hættetrøje og føler mig sååå fan-agtig! Tog alene afsted og dansede og sang til jeg var hæs og øm, og så på bar bagefter med min eks-kæreste og hans søskende. Ikke så fikst at kun få 3 timers søvn inden jeg skulle op og sende 4 børn afsted og så på arbejde i 8 timer :;-) Er træt med træt på! Men det var det hele værd!! overvejer kraftigt om der er nogen der skal med til Herning til efteråret!!!!

    14. juni 2013 kl. 14:31
    • Kamilla siger:

     Hvor er det fantastisk.

     14. juni 2013 kl. 15:54
 2. Kamilla siger:

  Gud I var tæt på! Og hvor har jeg glædet mig til du ville skrive lidt om den koncert. Vidste jo du ville, og eftersom det var min FØRSTE Depeche Mode koncert, har jeg brug for at dele noget alt det, den har efterladt mig med.
  Fra første vimsevrik på scenen, vidste jeg at jeg var solgt. Overgav mig totalt og havde den bedste koncert i Parken evah !! 🙂
  Rørt til tårer, danset til sved og forført af Gahan. Jeg forstår nu hypen. HERLIGT!

  14. juni 2013 kl. 09:58
 3. Jeg var engang til koncert med dem. Fik mast mig helt up-front da Martin Gore gav den akustisk på barstol. Jeg sværger han så på mig i flere sekunder. Magic, baby…

  Nå det var dengang. Nu vil jeg gå ud og ordne kilometerhøjt et-ellerandet husligt.

  14. juni 2013 kl. 10:27
 4. Malene siger:

  YAY! Jeg var der også og skreg når Dave vrikkede, skrålede for vildt (og har underlig stemme i dag), hoppede for vildt (og har vildt ondt i skinnebenene i dag) og svedte for vildt – tøjet ligger stadig på trappen, mås skulle jeg smide det i kurven i stedet?

  Det var fedt! Super fedt og sendte mig direkte tilbage til Malene 16 år. Dengang stod jeg dog allerforrest og klappede både Dave, Martin og Andrew i hænderne – gik vist ikke i bad i dagevis! Mødte en gammel DM-medsammensvoren og vi blev enige om at klientellet vist var blevet lidt ældre… som os 😀

  Men GUUUUUUD hvor var det fedt!

  14. juni 2013 kl. 11:36
 5. Laura siger:

  Smiler også stadig væk. Det var fantastisk. Eneste minus var de 45 min man stod i kø til en fadøl. Hvad sker der for det?!!

  Og så Roskilde om kun tre uger – det bliver så godt. Og hvad hed han nu – ham-der-man-skulle-høre-om-søndagen?

  14. juni 2013 kl. 12:03
  • marensblog siger:

   John Grant! Og hvis du ikke kan lide ham, tåler jeg ikke at høre det 🙂

   14. juni 2013 kl. 12:06
 6. B siger:

  Jeg ved slet ikke hvilke ord jeg skal bruge… Ingen der dækker helt. Det var mere end fantastisk. Det var vildt. Det var…
  Elsker hans stemme, som er endnu bedre, endnu mere lækker og endnu mere smooth, live.
  Og hans moves (vimsevrik som du kalder dem 🙂 ), dem kan man jo nærmest kun være misundelig på. Jeg køber i hvert fald gerne en eventuel “Dance like Dave”-dvd hvis det var 🙂

  14. juni 2013 kl. 18:54
 7. githa siger:

  eller man kan som mig melde sig ind i den danske facebook gruppe “dave is hotter than hot” som absolut kun har det formål at fælles savle indimellem, hvor man har lov til at være latterlig, umoden, 14-år-agtig og dr-lummerkrog på damemane´r. 😉 og bare sidder med tungen hængende ned af lårerne, når nogen har posted et virkelig svedigt billede… Det var i sandhed en fantastisk koncert som altid med Depecher`ne…… Og DAVE er …………og han er mere ……. med årene ……

  15. juni 2013 kl. 12:29
  • KamillaS siger:

   Takker for tipset!! Har straks meldt mig ind 😀 Og har kvitteret med reklame for bloggen her. Vil nu straks sætte mig go savle lidt på gulvet over alle billederne, sætte Delta Machine på, og nåeh ja smide pigerne i seng

   15. juni 2013 kl. 17:37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *