Tilbud til folk med yndlingsstriber

af marensblog.

Hvis du har en yndlingsstribe – eller kender en, der gerne vil have sådan en i julegave, er der resten af ugen dette fine tilbud:

Din yndlingsstribe særlig trykt til dig og signeret (gerne med navn til gavemodtager eller anden form for personlig hilsen). Hvilket du altid kan få, så det er der ikke noget fancy ved. Det fancy er, at du i denne uge kan få den GRATIS INDRAMMET, du sparer 325 kroner.

Du kan se mere og bestille HER.

Før du bestiller, så se om din stribe skulle være blandt mine allerede trykte posters – hvilket betyder, den er billigere, men også at den ikke er med i gratis-indramnings-festen.

PS. Hvis du har en dato på striben, altså: Hvornår har den været i min kalender, i Politiken eller her på bloggen, så hjælper det gevaldigt. Men jeg har fundet mange striber i mit monstrøse arkiv på stikord som: “Den der hvor hun flagrer med den ene hånd og noget med kage, og så siger hun noget sjovt, jeg ikke kan huske”, så bare kom an.

 

4 svar til Tilbud til folk med yndlingsstriber

 1. Christine Gjerris siger:

  Jeg har prøvet at bestille den med kvinder over 40 og bikini fra juni 2017, men jeg kan ikke finde noget kommentarfelt, når jeg har lagt den i indkøbskurven. Hvordan får jeg givet besked om, hvilken poster, jeg gerne vil købe?
  Mange hilsner Christine

  28. november 2017 kl. 20:06
  • marensblog siger:

   Der er et kommentarfelt derinde, men ellers skriv til butik@marensblog.dk og klag din nød <3

   28. november 2017 kl. 20:44
 2. Pia siger:

  Hvis jeg havde pengene til det, skulle det være “hvad er dit fulde navn?”

  30. november 2017 kl. 22:03
  • marensblog siger:

   Det er også en af mine egne yndlings. Fniser indvendig HVER gang nogen spørger mig om mit fulde navn.

   4. december 2017 kl. 09:58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *