Tegneserieweekend

af marensblog.

Nåmen nej, jeg vandt ikke. Hverken den ene Pingpris eller den anden. Det var ham her, der slog mig – med en meget meget smuk bog, som jeg straks købte. Og ikke kun for at have noget at øve mig i langspyt på.

Uanset var det var en virkelig morsom aften, som jeg tilbragte med en masse tegneserienørder, Smallan, Stinestregen og Kim. Vi endte nede på en skaterbane, hvor vi drak øl til det regnede. Siden jeg ikke vandt, var aftenens højdepunkt, at jeg blev fotograferet til Nørdnyt (hvor cool er det ikke?!)

Andet højdepunkt var, da Allan tog fat i mig og meget alvorlig sagde: “Maren, har du lige sagt “skridtsved” til en mongol?”

Og nej, selvfølgelig havde jeg ikke sagt “skridtsved” til én med downs syndrom. Men jeg sagde det selvfølgelig til alle mulige andre. Det var mit bedste charmeforsøg på at få nye venner i tegneseriebranchen.

Søndag var jeg til Copenhagen Comics, hvor jeg blandt andet signerede bøger i stor stil. SE, der var en slags kø! (Den der klump hår, der ligger hen over bordet, er mig).

kø

Jeg var meget meget glad – tak til jer der kom. Og ja, jeg skal muligvis til at arbejde på en lidt mindre krampet arbejdsstilling.

Her tegner Stinestregen alt hun kan til sin fanskare.

IMG_9270

Hun vandt i øvrigt i tegnedysten – over alle de seje mandenørder. Vi var nogen, for eksempel mig og Allan, der jublede meget højt nede fra stolerækkerne. Hun var skide god!

Af alle brancher, hvor  jeg har stukket foden indenfor, er tegneseriefolket uden sammenligning det sjoveste og hyggeligste folkefærd. Kloge mennesker siger, det er fordi, ingen tjener penge på det. Alle er der, fordi de elsker det. Og nu elsker jeg det også!

3 svar til Tegneserieweekend

 1. Sarah siger:

  Så havde du jo slet ingen grund til at bekymre dig om, der nu overhovedet kom nogen forbi 😉

  3. juni 2013 kl. 09:11
 2. Ditte-Marie siger:

  Til din orientering… jeg havde ikke hørt om Stine stregen før jeg “mødte” dig 🙂 hehe

  3. juni 2013 kl. 09:28
 3. Thomas T. siger:

  Jeg synes det var ufortjent, at du ikke fik en Ping med. Nu er priser jo noget underligt noget, men anerkendelsen er jo altid rar, og om ikke andet var du heldigvis som den eneste nomineret til hele 2 Ping’er…

  Og til dem, der ikke var der: et jurymedlem var fræk nok til fra scenen at skælde publikum ud over dets manglende evne til at klæde sig ordenligt og passende – heldigvis, HELDIGVIS!, glimrede Maren med en af aftenens flotteste kjoler, som gik heeeeeelt ned til tåspidserne… 🙂

  3. juni 2013 kl. 10:28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *