Svendborg og Horneman

af marensblog.

Jeg er lige præcis så forfængelig, at jeg bliver begejstret, når andre tegner mig. Denne gang er det Lars Horneman, som har lavet en tegnet dagbog over vores dage i Svendborg til Svendborg Graphic. Lars og jeg sidder sammen på Tegnestuen Pinligt Selskab. Dagbogen indeholder blandt andet disse tegninger – og den lille vrede i hjørnet would be me. Vreden skyldes at Smallan pludselig skulle til koncert og ikke kunne komme med og hjælpe mig, som han ellers altid gør:

Og her charmer jeg ved middagen:

Du kan se resten af dagbogen her.

Horneman blev i øvrigt hædret med Kulturministeriets Illustratorpris i sidste uge.

For denne fuldstændig fabelagtige tegnede historie:

Alle, der ikke allerede har læst den, er gået glip af noget.

5 svar til Svendborg og Horneman

 1. Liselotte siger:

  Det er den mest overkvalificerede chaufførvikar i mands minde, han er både sjov og tydeligvis meget dygtig.

  Men fint for os, at han blev nødt til at træde ind. Smutter over på resten af dagbogen nu …

  10. marts 2017 kl. 14:03
 2. Pia siger:

  Jeg var så heldig at få en superflot signering af Lars på Copenhagen Comics i bogen, som er fuldstændig fantastisk. Jeg ville have købt en kalender af dig, da jeg blev svigtet af mand og børn både til Jul og fødselsdag. Men du havde udsolgt. Så jeg må klare mig igennem 2017 uden kalender – øv.

  10. marts 2017 kl. 14:15
 3. Rikke Rheinländer siger:

  Hold da magle….troede lige et øjeblik at vores Svendborgensiske borgmester Lars (Erik) Hornemann var både kreativ…..ooooog sjov ?!? Men det er nok alligevel også for meget at kræve af en lokalpolitiker….anywhere….
  Ser ud til at I havde en hyggelig tur, håber at I snart kommer på mine kanter igen ❤️

  10. marts 2017 kl. 17:55
 4. Fiemus siger:

  Men…fik du købt nogle sko..?

  23. marts 2017 kl. 13:52
  • marensblog siger:

   næ … jeg fik kun købt rødvin og en burger.

   24. marts 2017 kl. 09:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *