8 svar til Som en fugl …

 1. Nanna siger:

  Som poster … please …. den vil passe perfekt sammen med den med `at være på diæt … jeg har dip`

  20. december 2017 kl. 10:45
 2. Anne Christine siger:

  Du ved godt at en del fugle (kolibrier fx) spiser svarende til deres kropsvægt hver dag, ikke?

  20. december 2017 kl. 15:26
  • marensblog siger:

   Jo, det er meget inspirerende!

   22. december 2017 kl. 13:17
 3. Elisabeth Reumert siger:

  Fuckoghelvede. Hvorfor er L&R så irriterende? Der er i dén grad brug for din familiekalender så man kan slippe for de der pseudo familiehygge talentløse lorte tegninger som nogen har vedtaget skal smøres ud i alle familiekalendre…

  Nej hvor er jeg sur. Godt jeg har gemt nogle af de små klistremærker, som jeg kan kaste rundt på den kedelige kalender jeg nu er tvunget til at købe, så familielivet ikke fucker helt op.

  Nåmen god jul til dig Maren. Godt man har den lille bordkalender.

  22. december 2017 kl. 09:23
  • marensblog siger:

   Det er nu Politikens Forlag, der udgiver mine tegnede ting, men derudover: Ja, jeg synes også, det er ærgerligt, den ikke kommer i år. Jeg tror aldrig jeg har fået så mange mails om EN ting før. The people wants the familiekalender! Men altså, så vidt jeg kan huske, er det en lidt for dyr sag at trykke som alenefirma, men jeg vil alligevel genoverveje det.

   22. december 2017 kl. 13:17
   • Helle siger:

    Kan du ikke crowdfunde en udgivelse? Jeg køber gerne.

    22. december 2017 kl. 21:30
   • Marie siger:

    Maren, min mand har lige forladt mig til fordel for en jurist med FUCKING PAGEHÅR!!! Jeg har ikke brug for en familiekalender. Jeg har brug for en Maren-kalender med skarpladte klistermærker – og plads til at skrive, hvad ungerne og jeg har af planer! Det er force majeure! Det må selv Politiken da kunne forstå!

    1. januar 2018 kl. 21:03
    • marensblog siger:

     Arhmen for fanden da. Og så med page!!
     De burde helt klart kunne forstå, der skal klistermærker til den slags!

     God bedring med lortet eksmand – kh Maren

     3. januar 2018 kl. 09:18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *