Sidste anmeldelser

af marensblog.

Jeg vil tro dette er de sidste anmeldelser – og så skal jeg nok holde kæft for evigt med pral om hjerter og stjerner, og er I iøvrigt klar over, hvor sært det er, ikke at kunne ringe til ens mor hver gang noget fantastisk sker? Har ikke haft lige så meget held med at få mine unger til at juble med, når jeg står og flagrer med stjerner og er ved at græde af lykke. Får dem kun ud af sofaen, hvis jeg disker op med fejrekage eller jubelsushi. Så nu må I trækkes med min svælgen i egen succes.

Min redaktør har nemlig lige sendt mig denne:

POLITIKEN gav den også en virkelig god anmeldelse i går:

Du kan læse resten her.

 

Og så må det være tid til denne stribe, som jeg lavede da min første roman også kom nogenlunde helskindet ud på den anden side:

11 svar til Sidste anmeldelser

  1. Sigrid siger:

    Kanskje du har skrevet det, men vet du når/om boken kommer på norsk? Eller det bare å starte å lese på dansk?

    22. maj 2017 kl. 10:33
    • Maren siger:

      Jeg ved endnu ikke om den kommer på norsk, men jeg skal sige det så snart jeg ved det. Det kan være en lidt langsommelig proces med oversættelser, forlag osv.

      22. maj 2017 kl. 10:50
  2. mette siger:

    Så flot! Tillykke! <3

    22. maj 2017 kl. 12:00
  3. Gitte siger:

    Tillykketillykke! Og jeg kender godt fornemmelsen af at liiige ringe og fortælle mor det – nåh nej 🙁

    22. maj 2017 kl. 12:05
  4. Roos siger:

    Jeg har lige læst den her i weekenden (på familietur til Norge – seemed apropriate – og så alligevel ikke helt så passende, da jeg var færdig med at læse den 😉 ). Jeg var godt nok lidt skeptisk i starten for jeg havde ret høje forventninger, men jeg var fanget med det samme og læste den så hurtigt som den øvrige familie ville tillade det, hvilket helt klart ikke var hurtigt nok. Jeg blev heldigvis hjulpet godt på vej af sygdom 🙂
    Hold. Nu. Kæft. Den er velskrevet og overraskende, og meget anderledes end hvad jeg ellers plejer at læse – på den KLART gode måde! I still don’t know what hit me – så jeg er nok lige nødt til at læse den igen inden for nærmeste fremtid… Jeg er virkelig glad for at den er en del af indholdet i min bogreol nu, og jeg vil helt sikkert anbefale den til alle der gider høre på mig.

    Tusind tak for læseoplevelsen!

    PS. [lille spoileralert?] Det i starten med hunden… but why? *indsæt tudeemoji* Det var svært for mig…

    22. maj 2017 kl. 13:59
    • Roos siger:

      Og nu har jeg så lige set Sneglcilles anmeldelse og føler mig lidt som en copy-cat på hold-nu-kæft-delen… Men det ændrer altså ikke ved min blown-away-hed!

      22. maj 2017 kl. 14:05
  5. Mette H. Jensen siger:

    Din succes bærer vi gerne på vore skuldre for dig, nu du ikke har en voksen mere til at gøre det. Vi løfter i flok!

    22. maj 2017 kl. 14:21
  6. Trine Juul Damgaard siger:

    Du får også ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra mig.
    Tog den med på rejse til USA og selv midt i 35c fugtig varme, kunne jeg nærmest lugte havet og mærke den norske kulde. Helt suget ind i det univers og de personer, du levendegjort så fint. Tak, bare tak.

    24. maj 2017 kl. 09:42
  7. Mette siger:

    Følelsen af ik at kunne ringe til ens mor fatter man nok ik, før den blir en realitet! Men du har k… skrevet en god bog! Jeg troede først, jeg var lidt små labil..har jo trods alt læst en del gode bøger, men den her tog kegler
    .. . men efterhånden som de gode anmeldelser meldte sig, tænkte jeg ok… Jeg er sgu ik helt tabt! Fuck janteloven og godt gået Maren – jeg savner sgu ind i mellem Johan.. Måske en toer? Pls…

    24. maj 2017 kl. 21:37
  8. Belinda siger:

    Åh Maren, jeg er lige blevet færdig med din nye bog.

    Jeg vil godt klage: Den er ALT FOR KORT – men det havde jeg nok også følt, hvis den havde været på 500-700 sider. Kæft den er god! Og det er en af den slags bøger, der kryber ind under huden på en, så man ikke kan slippe den igen, men bliver ved med at tænke på personerne og handlingen.

    Vil du ikke godt skynde dig at skrive nogle flere bøger?

    29. maj 2017 kl. 09:11
    • marensblog siger:

      <3
      TUSINDE TAK!
      Det betyder vildt meget med den slags kommentarer - det er enormt motiverende. Og jo, klart skal jeg skrive flere. Skal bare lige have lavet firstusinde striber først :)

      29. maj 2017 kl. 09:50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *