6 svar til Nytårsforsæt

 1. Louise Freese siger:

  Lige min tanke 🙂

  30. december 2014 kl. 13:40
 2. Anne siger:

  Jeg holdt op for 14 dage siden. Og det er vel nok vidunderligt. Not. Jeg har nemlig fået lugtesansen tilbage. Jeg kan ikke være i stue med mine papunger, fordi de lugter af sved. Jeg har fundet ud af, at min kæreste har mega sure tæer. Min kat lugter ret dårligt ud af munden. Jeg har været nødt til at forlade udsalget i Elgiganten, fordi alle bare stank af røg. Jeg er toprasende på alt og alle, tuder mindst en gang om dagen og har bidt dybe mærker i mine allerbedste blyanter. Men jeg kan tillade mig at glo ondt på dem, der stadig ryger, og jeg kan hoste og vifte lidt med hænderne på den irriterende måde, når jeg går forbi. Og det er fanme det hele værd.

  30. december 2014 kl. 14:31
  • Kristina Margrete Rasmussen siger:

   Griner… super præcis beskrivelse…hader bare når man opdager det med de sure tær, mega turnoff 🙂 men vent hold ud til det bliver forår, det er helt vidunderligt at have lugtesansen så 🙂

   31. december 2014 kl. 01:47
 3. anne siger:

  åååååhh ja – har i et anfald af sindssyge købt mig en tur hos hypnotisøren som så skal overbevise min hjerne om at jeg ikke skal ryge mere. Håber mere at det ender med at jeg kommer ud og tror jeg er en kat… det ville da være federe….

  30. december 2014 kl. 16:13
  • Mette siger:

   Ikke nødvendigvis federe, Anne. Især ikke hvis du var Marens kat…

   30. december 2014 kl. 16:32
 4. Stine siger:

  Så sidder jeg her i en nattevagt nytårsaften/nat… Det er en rolig én af slagsen, så fjernsynet er tændt.
  Der er pludselig noget der fanger mit skarpe øje – er det bare mig, eller er “Og sådan blev det” med i en reklame for Planfadder.dk? Det er da mega sjovt hvis det er tilfældet – og lidt irriterende hvis det ikke er.
  Godt nytår, Maren, og tak fordi du så ofte bringer et stort smil ind i mit hjerte.

  1. januar 2015 kl. 02:50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *