NYE MULEPOSER

af marensblog.

Der er nye muleposer i butikken. Her flasher jeg en af dem til pride i weekenden:

En del af at være min ven er, at man får kastet mit merchandiseshit efter sig. Min veninde med fire børn har for eksempel fået denne, som hun medbragte til festlighederne i lørdags.

Se, hvor pæn den er med tomme champagneflasker:

Man kan bære mange fulde champagneflasker i den uden at den går i stykker!

For cirka hundrede år siden lavede jeg denne tegnede historie. Jeg var træt og stresset og måtte holde en pause fra livet – dette var mine ‘på gensyn’-tegninger. Hver gang jeg siden er stødt på mandags-tirsdags-mig, som dengang hed noget andet, er jeg kommet til at smile. Så nu lavede jeg dem som pose:

Sjovt er det også at se, hvor anderledes jeg tegner i dag. Tænk, at man kan blive bedre til at tegne tændstiksdamer! Valgte alligevel at beholde den i original crappy streg, for det var jo sådan, jeg så ud dengang.

Her poserer jeg fra morgenstunden i dag. Med vådt hår. For hvorfor fuck føne sit hår, når man alligevel skal cykle på arbejde i regnvejr om lidt. Og ja, jeg syntes Allan var mega irriterende, fordi han tog billeder af mig. Og klart havde jeg selv bedt ham om det. Ingen behøver give mening mandag morgen.

Sidst men ikke mindst er der også hamsterhjulet:

Du finder alle poserne HER.

 

PS. Hvis du er en af dem, der bare MÅ have en familiekalender, vil jeg som service-info sige, at 75% af dem allerede er væk. Allan og jeg er sådan cirka de dårligste i verden til at regne ud, hvor mange vi skal lave af hver slags af de forskellige ting til blogbutikken – og har tydeligvis fejlet igen.

2 svar til NYE MULEPOSER

  1. Gada siger:

    så sød ❤️

    20. august 2018 kl. 19:20
  2. Max siger:

    Du poserer godt! Tak for sidst!

    21. august 2018 kl. 17:17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *