Mørk og stormfuld #2

af marensblog.

Emilie efterlyste netop denne stribe fra Politiken, som lå umiddelbart i forlængelse af den anden “mørk og stormfuld”. Havde selv sorteret den fra her til bloggen, for selv om jeg selv gnækkede højt, tænkte jeg, det var for fjollet. Og det er det virkelig også. Men imødekommer gerne søde læseres behov, så her:

andengen-digter

3 svar til Mørk og stormfuld #2

 1. Caroline siger:

  Hehe…

  jeg havde nu tænkt at det havde noget med rødvin-kaffe-rødvin-gåomkuld… men det er så min udlægning af Mørk og stormfuld.

  6. december 2013 kl. 15:48
 2. amarOrama siger:

  For fjollet? Du taler om en af mine yndlingsstriber.

  6. december 2013 kl. 17:03
 3. Kristina siger:

  Åh, gud.. jeg kastede næsten op af grin!

  7. december 2013 kl. 22:34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *