Min helt egen teenager …

af marensblog.

Min helt egen teenager, Kamille på 15, og jeg var i radioen for at snakke om min nye bog:

På forhånd havde jeg overvejet at bestikke hende med 500 kroner for at sige pæne ting om mig. Men knowing her, ville hun garanteret fortælle det i æteren – og mit bedste og mest gennemprøvede råd til teenageforældre: “Bestik dem”, er vist ikke sådan helt politisk korrekt. Og siden det var P1, havde jeg selvfølgelig intentioner om at være federe, end jeg rent faktisk er.

Men faktisk var barnet overraskende rummelig over for min måde at være teenagemor på. Fik kun et lillebitte dræberblik, da værten bad hende kommentere på den side i bogen, hvor der står noget henad: “Dine forældre har garanteret haft sex i jeres sofa, lev med det”.

Her er hun så, radioteenageren, as fin as it gets:

Du kan høre programmet HER.

 

6 svar til Min helt egen teenager …

 1. Ditte siger:

  ❤️❤️❤️

  22. marts 2018 kl. 09:37
 2. Mette Weber Johansen siger:

  Bogen er købt ❤️Gave til nevøKONFIRMAND.
  Maren du er fantastisk.

  22. marts 2018 kl. 10:02
  • marensblog siger:

   <3

   22. marts 2018 kl. 10:15
 3. Dortechris siger:

  1000 Tak for link til mig der mest hører P3 og mest i bilen! I er for seje i to! Din bog bliver påskeæg til mine på 14 – 16 og 19. Selvom den ældste er snart er hævet færdig og klar til at blive bagt til voksen, fører hun i tiden top 3 med mest rodet værelse! Og jeg har hørt nogen sige at rodet de omgiver sig med er en spejling af det rod der er i deres hoveder!
  Og så skal non- og konfirmander da klart have din bog!!

  22. marts 2018 kl. 11:51
 4. Gertrud Knudsen siger:

  Super god idé Maren og Kamille

  22. marts 2018 kl. 12:17
 5. Lars Olufsen siger:

  Vi købte bogen til den 17-årige teenagum snotdum maskulinum som residerer her i huset. Han udbrød efter endt kamp med bånd og indpakningspapir: “En bog?”

  Jeg påtænker at stjæle den, næste gang han er til fest, eller ude at ‘chille’ med vennerne, bare for at se, om han overhovedet ved han har den, eller om den passerede gennem hans dovensind uden at sætte sig spor i hans Netflix-trail.

  For JEG skal fand’me læse den, skal jeg!

  22. marts 2018 kl. 20:04

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *