Min brystnørd

af marensblog.

Jeg elsker folk, der nørder. Der sker noget helt særlig, når folk går amokmeget op i det de laver. Og jeg er ret ligeglad om de nørder med molekyler, versefødder, violiner, chokoladetemperering eller som de kvinder, jeg vil præsentere jer for de kommende dage.

Og lad mig skynde mig at sige, at mine indlæg ikke er sponsorerede, bestukket eller på anden måde betalt. Det er ren kærlighed – og fordi jeg, i alle de år de har hjulpet mig med ikke at ligne grauballemanden, bliver lige begejstret, hver gang jeg lægger vejen forbi deres biks. Jeg synes, de fortjener opmærksomheden. Og jeg synes, I fortjener at vide, at de findes.

Den første jeg vil præsentere jer for – og ja, jeg har talt om hende før – er Anne Sax, som ejer lingeributikken Anne Sax i København.

annesax3

Anne nørder bryster. På en måde så jeg nogle gange lidt dropper at følge med i, hvorfor den bh, hun lige har hældt mig i, ikke duer – men bare ved, at hun ved bedst. Ingen, jeg har mødt før, kan få en bh til at sidde, som Anne kan. Jeg besøger hende en gang hver andet år – og hver gang jeg har fået nyt undertøj fra hende, har jeg helt seriøst følelsen af, at alt tøj, jeg har, sidder bedre på mig.

annesax1

Hun har virkelig meget pænt undertøj, men man får ikke lov til at vælge kun med øjet. Tror faktisk ikke hun vil tillade, at du køber noget, der ikke sidder perfekt på dig eller strammer nogen steder. Mine bryster er Annes største fan. Og jeg er derudover ret stor fan af Annes væsen. For når man står der i bar overkrop og skal prøve tyve forskellige bh’er (du slipper næppe med mindre, før hun er sikker på, hun har fundet den, der sidder bedst på dig), så er det potentielt ret intimiderende med en, der render ud og ind med nyt, du skal prøve, og hiver og hejser og vurderer din barm. Men altså, jeg ved ikke, hvordan hun gør det, for selv om jeg står der og flagrer med det hele, så synes jeg bare det er hyggeligt, at Anne også står i prøverummet – og bliver også selv ret grebet af at diskutere mine bryster og deres måde at være i verden på.

Hendes undertøj er ikke dyrere end andre steder, der fører kvalitets-bh’er. Heller ikke selv om hun sætter en time af til hver kunde. Derfor skal du også huske at bestille tid. Du kan også godt dumpe ind fra gaden, men jeg bestiller altid tid, for mine bryster er, efter de har mødt Anne, blevet så diva-agtige, at de kræver hendes fulde opmærksomhed, når jeg er der.

annesax4

Er du typen, der bor andre steder end København, har hun har lavet en skype-service, så man også kan få hjælp, selv om man bor i Thyborøn.

HER, bestil tid. Gør det. Dine bryster bliver så glade, jeg lover det! Og hvis du er mand eller lesbisk, så bestil en tid til din kvinde i julegave. Mange gode point at hente der!

 

 

9 svar til Min brystnørd

 1. Bianca siger:

  Anne Sax er bare det bedste sted at shoppe de frygtede brystbeholdere 🙂

  På din opfordring var jeg derinde for 2 år siden, til en booket tid selvfølgelig, og al frygt for undertøjsshopping og undertøj der sad forkert forsvandt efter mit første besøg.

  Gør dig selv, din mor, søster, veninde eller anden kvinde du har nær den tjeneste og tag derind forbi.

  30. november 2015 kl. 11:36
 2. KamillaS siger:

  Kan hun også klare store efter-4-børn bryster, der hader at det niver og strammer? Har smidt penge efter dyr change bh, som niver alle steder efter 15 min og det vat med personlig ophejsning i prøverum og det hele… Så er fristet! Når man er en str 80-85 H/G så er der bare ikke det store udvalg nogen steder ..

  30. november 2015 kl. 12:06
  • marensblog siger:

   G/H er ikke noget problem. Anne har de underligste størrelser, for at få det til at passe perfekt. Jeg har en “fiks” lille F. Jeg har MASSER at vælge imellem. Og hun er lige præcis god til at finde ud af om der skal lidt mere omkreds eller mere skål til. Hun holdt en længere tale for mig sidst om det er samme plads i fx en 80E og en 75F, men det fordeler sig forskelligt fra model til model – fra bryster til bryster. Det er derfor du prøver en milliard bh’er.
   MEN altså, jeg kigger da også langt efter de bitte små blondesager med halve skåle og fiks lille tynd strop og den slags. Det kan jeg godt glemme. Alligevel har jeg aldrig haft fornemmelsen af ikke at kunne vælge.
   Min egen mening om Change er, at det er det værste lort jeg nogensinde har udsat min barm for. For ikke at tale om deres trusser – jamen, hvor mange gange skal man som kvinde finde sig i at ens røv bliver delt op i af et par trusser? Hmprf.

   30. november 2015 kl. 12:32
  • Helle Rasmussen siger:

   Changes bh’er er ikke værd at bruge penge på. Jo måske hvis du er ungmø med små, faste bryster. Engang var Change et godt sted til at købe bh’er. Det er det ikke længere. Å til Anne Sax, det gør jeg også. Er selv 70 G.

   2. december 2015 kl. 20:06
 3. Maj siger:

  Men kan hun mon også klare små bryster? Som nogle gange har tendens til at forsvinder helt væk i vatterede indlæg, push-up helvede og des lige. :/

  30. november 2015 kl. 13:14
  • marensblog siger:

   Jeg ville give det et skud. En af mine bedste veninder har det præcis som du beskriver og hun har sagt meget begejstrede ord om Anne efter hun havde været der.
   Synes det hun kan er at arbejde med det man nu engang har 🙂

   30. november 2015 kl. 13:59
 4. Dorte siger:

  Enig. Anne og hendes søde personale er fantastiske!
  Jeg glæder mig til dine næste anbefalinger, hvis de er i samme kaliber.

  30. november 2015 kl. 17:12
 5. Maria siger:

  Min tandlæge er med i gruppen af den slags nørder, hun var så ærgerlig over at min flotte visdomstand måtte have skåret et stykke af, for at komme ud af min mund, min første indskydelse var ikke flot men nærmere “det ligner en tand fra en gris” og sådan er vi jo så forskellige

  30. november 2015 kl. 20:43
 6. Marie siger:

  Jeg må fluks til Anne. Jeg har pt. én BH som endda ikke sidder særlig godt. Jeg har altid hadet at prøve undertøj. Så derfor gør jeg det aldrig. Jeg havde som teenager store bryster (nu efter to børn er de lidt mindre…), og der var intet værre end at stå der i prøverummet og kampsvede, mens jeg prøvede kæmpe mormorbeholdere med de bredeste stropper i verden, der alligevel aldrig sad godt. SUK. Tak for tip, som jeg faktisk har læst før herinde, har bare aldrig taget mig sammen til at gøre noget ved det. Jeg tror faktisk jeg har en slags fobi for undertøjsprøvning.

  2. december 2015 kl. 10:43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *