3 svar til Mere stressende end heavy metal

 1. Michella siger:

  TAK! Jeg lavede sejrsdans herhjemme da jeg hørte at P8 Jazz skulle lukke og slukke. Og græd lige så meget snot da jeg hørte at den var reddet. (min mand hører det hver dag og ja det er stressende!

  6. november 2019 kl. 16:09
  • Maren siger:

   P8 jazz skrev også engang og spurgte om jeg ikke skulle ind og tale om jazz: Svar: I THINK FUCKING NOT! hahaha.
   Var heller ikke trist, den periode hvor den var lukningstruet.

   6. november 2019 kl. 20:03
 2. Mette siger:

  Fusionsjazz og heavy metal. Jeg ved snart ikke, hvad der er værst. Begge dele er helt enormt stressende og udmattende. Det føles, som om en eller anden klaphat-agtig spade rører rundt i ens hjerne med en kæmpe ske, mens et piskeris tæsker rundt i øregangene.

  Jeg har det lige så slemt med det der irriterende loungemusik, de spiller på nogle caféer og barer. Sad engang på Skybar i Bellasky og kunne ikke komme ud derfra hurtigt nok, fordi deres lortemusik drev både manden og mig til vanvid. Det var lidt ærgerligt bare at bælle den fine drink, men ellers var jeg nok kommet til at slå en af bartenderne med en stol.

  7. november 2019 kl. 17:14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *