Indlæg du aldrig fik

af marensblog.

Nå, men Allan tog på skiferie igen og jeg sad hjemme og læste interviews med Steffen Brandt i Politiken.

steffen

Fordi alt var så sygt stressende, brugte jeg ret meget tid inde hos havørnene. For jer, der endnu ikke er med på havørne-beatet, kan jeg fortælle, at det er livestreaming fra en havørnerede near you. De ligger på æg. De er to ørne i reden. Men pludselig en aften, var der kun en, der lå tilbage. Næste morgen var den anden stadig ikke tilbage. Eller om aftenen. Eller næste aften. The asshole. Sikkert skredet på ski eller noget.

havoern

Aften nummer tre var jeg så træt, jeg kom til at hælde olie i mit vinglas i stedet for rødvin. Sad længe og funderede over, om det betød, at jeg ikke burde drikke mere vin. Eller om det betød, jeg virkelig havde brug for mere vin.

olie-vin

Nå, men jeg har fået lavet chokolader, som om en ugestid kommer som små give aways i de kopper, I køber. Fine, ikke sandt?

chokolade

Under pigernes seng har de en hule. Der er altid fyldt med bamser derinde. Der var en meget stor en af slagsen, der fandt derind forleden.

bamsehule

Men ellers er den hund virkelig sygt doven.

hund2

Her tjekker Mynte hjerteslag, fordi vi blev i tvivl om, den stadig var i live.

hund

Det var den. Se øjet. Bagefter måtte den sove lidt igen. Hævning af øjenlåg kræver jo sit.

Jeg tog dovenhunden ud på tur med dens lille bitte ven Baglæns. Det var den bedste dag i Sonjas liv. Igen.

hunde

Jeg er så stor fan af ‘thefatjewish’ at jeg som altid bliver nødt til at reposte et par af hans instagram-opdateringer.

fatjewixh2

fatjewish1

 

Mynte havde efterladt denne tegning på køkkenbordet. Jeg er både underholdt. Og lidt skræmt.

fortabt

Yngsten brugte sine sparepenge på denne talende fugl, som man kan få til at sige hvad som helst. Hun lærte den at sige, at jeg seriøst burde rede mit hår noget oftere. Vi bliver aldrig venner, fuglen og jeg.

fugl

Sympatisk projekt …

lalandia

 

Hjerner er mærkelige. Denne lille hjerne kan for eksempel ikke huske navnet på sin dansklærer. Og glemmer ofte, hvordan et ‘P’ ser ud. Eller at en banan ikke er et æble. Til gengæld lærte hun noder på tyve sekunder og gik straks amok i nodehæftet for at skrive hvilke fingre de forskellige noder passede til. Se hvor hurtig blyanten bevæger sig …

noder

Før jeg peger for mange fingre ad folk, der ikke kan huske navne, skal jeg straks indrømme, at jeg som regel er igennem et par stykker, før jeg rammer rigtig. Jeg kalder både mine børn deres søstres navne – og hundens. Og forleden råbte jeg også ‘mor’ efter den yngste. Mynte fandt dog en løsning på mit navnespasseri.

mynte

Der var også den dag, jeg skulle til optagelse på TV2’s nye bogprogram med Cecilie Frøkjær. Så jeg tog nogle alt for høje støvler på og besluttede mig for at være både charmerende og begavet, når jeg mødte Kim Leine, der også var gæst.

sko1

To timer senere måtte jeg erklære ‘hus forbi’ og bare undres over, at netop som man troede, jeg ikke kunne fortælle Kim Leine flere pointeløse anekdoter, så fortalte jeg lige en mere. Så jeg stjal en cola og en sandwich, tog mine gummisko på og skred hjem igen.

sko2

Jeg er ikke typen, der rydder op på mit sminkebord. Så jeg ved ikke hvor længe, hun har stået der. Eller hvem hun er … ?!sminkebord2

15 svar til Indlæg du aldrig fik

 1. Annette Hoffskov siger:

  Der er en film med Chevy Chase, hvor han flytter på landet for at skrive en bog. Der får han en hund, der er så doven, at han på et tidspunkt må fiske dens hale ud af pejsen. Dén scene er gylden! Og Chevy Chase er skøn.

  11. marts 2015 kl. 16:04
 2. zu siger:

  du er sjov. Meget!

  11. marts 2015 kl. 16:25
 3. zu siger:

  du er sjov. Altså meget!

  11. marts 2015 kl. 16:26
 4. Marie siger:

  åh, den satans fugl! Min yngste har også brugt sine sparepenge på sådan et kræ – som kækt påstår at: “Mor har en tyk mås”!
  Lorte-fugle…

  11. marts 2015 kl. 16:48
 5. Heidi Kjeldgaard siger:

  Du er simpelthen for herlig. Sidder her og venter på yngste datter bliver færdig med gymnastik og jeg klukker højlydt – de andre forældre ser mærkeligt på mig…. Det forstår man jo ikke

  11. marts 2015 kl. 17:48
 6. Fiemus (FKA Sofie) siger:

  Min exmand var – rimeligt nok – en smule fortørnet over, at jeg jævnligt kaldte ham alle mulige andre mandsnavne, lige indtil han mødte min mor og bror og fandt ud af, det i vores familie er normalt at have tre eller fire navne, som fx: Caroline-eller-Sofie-jeg-mener-MOAR!? Eller: mor-jeg-mener-Søren-nej-Caroline!
  Det er kun min søster, der af en eller anden grund godt kan finde ud af kun at sige ét navn… :-/

  11. marts 2015 kl. 19:01
 7. Birgit siger:

  Hvor køber jeg sådan en fugl? 🙂

  11. marts 2015 kl. 19:57
  • marensblog siger:

   BR 🙂

   12. april 2015 kl. 14:56
 8. Hanne siger:

  Hold nu op – først et morgenkick med din kalender og nu denneher at komme hjem til! Lifesavers:)

  11. marts 2015 kl. 20:08
 9. Oline siger:

  Jeg stemmer helt klart for, at de der super fine chokolader også har en chance for at indfinde sig i kopper der allerede ER bestilt, altså bare, hvis nu,ja bare, hvis nu det var.

  I øvrigt mega sejt at man kan lave sådan nogle 🙂

  11. marts 2015 kl. 20:39
 10. Mie C siger:

  Åh, jeg elsker Sonja.

  12. marts 2015 kl. 04:44
 11. JG siger:

  Jeg storliker Mynte. Fantastisk tegning! Og fine demonstrative kommentarer til verden med at sådan at se efter puls eller tage navneskilt på. Jeg storliker også den, som har kunnet servere en kommentar til oprydningen på sminkebordet på den mest tænkeligt subtile måde.

  12. marts 2015 kl. 10:50
 12. Gitte siger:

  Uha igen så mange fine ting at glædes over! Men – jeg har allerede koppen (med appelsinhud), så jeg vil megamega gerne købe chokolader, der passer til koppen 😉

  12. marts 2015 kl. 17:50
 13. Pia siger:

  Tak for linket til havørnene – hvor har jeg kigget på dem mange gange og sendt link til alle mulige 🙂 Ikke mindst har jeg hygget mig med mine unger med at kigge på fuglene og ikke mindst grine over den lille film fra sidste år – med ungernes skideteknik ud over kanten af reden – fandme god opdragelse 🙂

  19. marts 2015 kl. 13:38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *