9 svar til Ikke ambitionen

 1. Hahaha, den har jeg med min kæreste ofte, når samtalen falder på piger.
  Og vi har ikke engang børn endnu.

  Han håber selsvagt, at de bliver artige, søde ‘nørder’ med en ‘sund altopslugende’, som først får øjne op for drenge, når de er myndige – jeg håber de bliver toplækre og eftertragtede, og sparker gang i festen 😛 Får jeg ret, vil han have riffel i hjemmet.

  7. juni 2019 kl. 11:38
  • marensblog siger:

   Og så siger pigefædre altid: “Jeg ved jo, hvad drenge kun tænker på, jeg ved de kun tænker på EN ting.”
   Bliver altid endnu mere irriteret – hvad fanden tror de, piger tænker på? Broderier?
   Pigefædre burde i stedet gå op i at investere i en ordentlig håndbruser til dem!

   7. juni 2019 kl. 14:12
 2. Lisa siger:

  Troede kun den slags samtaler blev indledt i dårligt amerikansk fjernsyn…

  7. juni 2019 kl. 12:48
 3. Martin siger:

  Se på dickpics og dating sider, der er altså forskel på drenge/pigers sexualitet.. har aldrig hørt om uopfordrede pussypicks og inbokse der vælter i tilbud..
  Ikke at kvinder ikke har ret til en sexualitet..

  9. juni 2019 kl. 13:22
  • Maren siger:

   Kulturen på datingsider afspejler vel i høj grad kulturen i samfundet?! Derudover har jeg skam hørt om pussypicks, ikke at jeg tror de er lige så udbredte som dickpics, jvf igen samfundsnormerne. Helt fra børn er små, er der den forskel, at drengebørn bliver opdraget til at det er sjovt/fjollet/boys will be boys-agtigt, når de går og svinger med tissemanden. Det er sjovt, hvis den er lidt stor og han sprinkeltisser hen over blomsterbedet. De færreste lader de små piger have en lige så frigjort tilgang til deres kønsdele. Jeg har gjort, hvad jeg kunne i min opdragelse og er alligevel faldet i samfundsnormen ind i mellem.
   Jeg siger ikke det udelukkende er fordi drengebørn lærer at være stolte af deres kønsdele, der bliver sendt flere dickpics, men det starter måske der. OG så er der alle undtagelserne og alle dem, der ikke rigtig satser på den måde at score på og thank god for det, for der er ret mange af os damer, der gerne vil have andet end en glinsende glans at starte dagen med.

   9. juni 2019 kl. 16:28
   • Jakob siger:

    Hmmm det er ikke et dick pic, men jeg har da en gang oplevet at en kvinde løftede sin kjole op og afslørede sin fuldstændigt nøgne krop overfor mig, kl. 9 om morgnen mens jeg stod og arbejde. Så løb hun ellers fnisende videre.

    Jeg forestiller mig at det måske var en lidt overvældende og uhæmmet flirten, eftersom jeg kendte hende i forvejen. Lidt i stil med hvad jeg forestiller mig et dick pic er.
    Selvom jeg nok ville føle mig væsentligt mere utryg, som kvinde i den sammenhæng.

    Jeg har i andre sammenhænge oplevet at kvinder sagtens kan finde vej til at vise deres sexualitet overfor mænd, på måder man normalt ellers kun taler om at mænd gør også når det er knap så velkommen en gestus.
    Hvis man f.eks. ser en mand der er i byen med sin kæreste, kunne man måske finde andre kontakt former end at gramse ham i skridtet.

    Det er nu stadig min opfattelse at det oftest er der mænd der mangler … uhm … pli og øhhh sømmelig opførsel 🙂

    9. juni 2019 kl. 18:01
 4. Malene siger:

  Folk siger faktisk det der. I 2019! Ikke bare når de snart er teenagere, men I samme øjeblik de ligger i vuggen.
  Vi har tre piger, og nu er det sjovt med kommentarer om, hvor travlt far får med det der jagtgevær. Ha. Ha. Ha.

  Næ, det virkelig underlige er, at der aldrig er nogen, der har foreslået os at beskytte det enlige drengebarns dyd på nogen måde. Hvorfor mon?

  18. juni 2019 kl. 17:06

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *