Hvor der er fugle

af marensblog.

Det, jeg ønsker mig mest, når jeg skriver en roman, er, at dem, der læser bogen, ikke kan lægge den fra sig. Det er det største kompliment, man kan give mig: Jeg kunne simpelthen ikke slippe den, før jeg var færdig.

Jeg har fået min første læsertilbagemelding. Altså fra en, jeg ikke selv har bedt læse bogen for at give mig feedback.

Intet kan gøre mig gladere end den:

 

Mit forlag har allerede sat andet oplag i tryk. Og har pyntet forsiden med fineste stjerner og citater:

Jeg sover om natten igen …

 

10 svar til Hvor der er fugle

 1. Jennifer siger:

  Jeg vil gerne melde mig i lovprisningskoret også – jeg købte din bog lørdag eftermiddag og har været decideret rasende på de (ellers virkelig søde) gæster, jeg selv havde inviteret lørdag aften og søndag eftermiddag til sent, fordi det betød, at jeg først i går kunne færdiggøre din bog – og endda først efter arbejde, som jeg reelt overvejede at melde mig syg fra for at få afslutningen med. Den var FREMRAGENDE! Overraskende, indtrængende og knivskarp. Og har givet virkelig meget stof til eftertanke. Sov du bare trygt om natten – du har skrevet en to’er, som sagtens kan leve op til din fænomenale debut. (Det var bare lige det, jeg ville sige…)

  9. maj 2017 kl. 12:26
 2. Mie siger:

  Det er fandme flot! Tillykke – også med nattesøvnen.

  9. maj 2017 kl. 12:27
 3. Corporate Mor siger:

  Du er så vildt sej! Jeg glæder mig til at læse den. Jeg slugte “Og sådan blev det” på 2 dage, og mine forventninger er præcis de samme til næste Maren bog 🙂

  9. maj 2017 kl. 12:28
 4. Jens Madsen siger:

  Jeg har et attentionspan det kun lige kan komme igennem en tegneseriestribe på 1 billede, så jeg kan kun gengive hvad min bedre halvdel siger:

  “Shhh … Jeg læser”

  😮

  9. maj 2017 kl. 13:32
 5. Tina Nielsen siger:

  Jeg sidder troligt og venter ved postkassen hver dag og venter på den bog su har sendt mig. Og jeg GLÆDER mig som en sindssyg til den kommer. Jeg har lovet mig selv at vente til efter mine eksamener med at læse den, men det kommer jo nok ikke til at ske alligevel!

  9. maj 2017 kl. 14:30
 6. Helle siger:

  Jeg gav mig selv den i fødselsdagsgave og ville læse den på min fødselsdag på torsdag.
  Men jeg fik den i går og havde fri i dag, så jeg kunne ikke vente, læste den og kunne heller ikke slippe den. Har haft den bedste fri dag i meget lang tid. Tak!!!!
  Det var en fornøjelse så så mange måder. Du skriver så godt og gør det så spændende, at jeg blev imponeret gang på gang imens jeg læste.
  Jeg håber, at du skriver mange flere bøger.

  9. maj 2017 kl. 15:10
 7. Sus siger:

  Kære Maren

  Din gule roman var virkelig, virkelig god. Din sorte roman er helt og aldeles fantastisk. Jeg begyndte at læse i går morges, da jeg skulle må toget. Da jeg nåede det yderste S-togs-område stod jeg af og tog i stedet S-toget for at forlænge tog-turen og altså tiden til at læse. Da jeg blev alene på kontoret, lod jeg arbejde være arbejde og satte mig til at læse igen. Jeg aflyste en date i aftes med en virkelig god, elsket og savnet ven, som jeg alt for sjældent ser. For at læse. Jeg faldt alt for sent i søvn. Og selvom jeg på ingen tænkelig måde er morgenmenneske, satte jeg vækkeuret til at få mig op i morges, så jeg kunne nå de sidste sider inden job. Nu er jeg færdig, men kan kun tænke på bogen, skæbnerne og den komplette opskrift på at fucke sit liv op og dømme sig selv til ulykkelighed, som du lige har givet. Tak for bogen. Du SKAL sætte dig ned og skrive flere romaner. Jeg vil have en rød, en grøn, en lilla, en brækket beige og en sømandsblå som minimum. Alle himlens stjerner til dig.

  11. maj 2017 kl. 07:32
  • Maren siger:

   For helvede da. Tak. Du fik mig til at tude nu.
   Tak <3

   11. maj 2017 kl. 09:53
 8. Michelle siger:

  Wauw, bare wauw! Virkelig fængende og interessant bog du har skrevet (igen!). Min weekend er forsvundet, helt opslugt i din bog. Tak!

  14. maj 2017 kl. 18:41

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *