Heste, grise, køer og får

af marensblog.

Nåmen jeg fik spærret mit dankort. Noget med nogle penge, jeg troede blev hævet af nogen, der ikke er mig. Men jeg har lidt svært ved at fastholde interessen længe nok til at finde ud af, om det nu rent faktisk er tilfældet. Også fordi det var sådan cirka 75 kroner fast om måneden. Og jeg vil egentlig gerne betale 75 kroner om måneden for at slippe for at bruge særlig lang tid inde på min netbank. Så det har jeg gjort et par måneder. Men i et af de øjeblikke, hvor jeg synes, at NU skal der være styr på tingene, bad jeg min bankmand om at spærre det. Og sende mig et nyt. Med en ny kode. Som jeg straks lavede en huskeregel til.

Mine huskeregler for koder og andre ting er altid noget med sex. Helst så perverst og klamt som muligt – den eneste måde min hjerne gider huske det på. Går heller ikke af vejen for at bruge dyr. Eller fæces. Nå. Men det er jo besværligt med sådan en nyt kort. Alle faste betalinger bliver stoppet og pludselig kan jeg hverken se film, købe musik, gå til yoga og alt muligt andet – uden først at skulle lede efter pung, lede efter kort i pung, endelig finde kort, tænke hvorfor fuck er der ingen der rydder op i den her lortepung og hvorfor har jeg kvitteringer fra 1987, taste taste nyt nummer og så taste taste igen, fordi jeg taster tal, som gjorde jeg det med en pind i panden.

Alt det her er selvfølgelig doable. Og jeg brugte grumme meget energi på at få det hele på skinner igen i løbet af de første par dage. Men jeg kunne have sparet mig besværet, for da jeg i går stod i Irma og skulle lave mit første køb med det nye glatte kort, tastede jeg glad min pervo-kode. Uden at det virkede. Prøvede igen. Virkede stadig ikke. Vent lidt, sagde jeg til kassemanden og lagde hovedet i blød, for at huske præcis, hvem det var, der kneppede hvem, i hvilken stilling og med hvilket formål. Prøvede igen. Virkede stadig ikke. ARGH, heste, grise, køer og får, men hvor mange? Og hvilke huller? Prøvede igen. Njet. Kassemanden rystede på hovedet, kortet var nu spærret.

Måtte lunte hjem igen. Uden pastaskruer og havregryn. Uden at vide hvem, der gjorde hvad.

Prøvede at fremlægge min sag over for Allan senere, men fik bare ‘hvordan kan du ALLEREDE have fucket det kort op’-blikket. Jeg giver ham ret. Det er faktisk forholdsvist imponerende, så hurtigt jeg fik ekspederet det kort.

Nu venter jeg på et nyt kort. Og en ny kode. Min bankmand er sammenbidt hjælpsom. Tror jeg vil kvittere for hjælpsomheden ved at lade ham indgå i min næste huskeremse.

 

8 svar til Heste, grise, køer og får

 1. Stine siger:

  Tak for et kæmpe grineanfald på en ellers lidt deprimerende onsdag 🙂

  4. februar 2015 kl. 10:32
 2. Louise siger:

  Årh øv! Jeg vil vædde med, at de 75 kroner garanteret var til Netflix – jeg har nemlig tænkt samme tanke som dig – men nåede heldigvis ikke at spærre kortet…

  4. februar 2015 kl. 10:33
 3. Conny siger:

  Vil næsten håbe, at den der har lænset dig for 75 kr om måneden, også har andre kilder – ellers kan det næsten ikke kaldes berigelseskriminalitet… Og du abonnerer vel ikke tilfældigvis på noget til 75 kr? 😉

  4. februar 2015 kl. 15:11
 4. Helle siger:

  Lige en litteratursnbefaling: Artiskokhjerte af Line-Marie Lång. Mange syrede hudkeregler. “havde først for nylig fået styr på at Sverige lå under Norge på landkortet, og det skyldtes udelukkende en svensker, som kun ville ligge nederst, når han gik i seng med min mor”

  5. februar 2015 kl. 10:06
  • marensblog siger:

   Hvor fantastisk! Den sætning elsker jeg. Må straks have fat i den bog.

   5. februar 2015 kl. 10:28
   • Helle siger:

    Den er også virkelig god og meget velskrevet

    5. februar 2015 kl. 11:08
    • marensblog siger:

     Har bestilt den! 🙂

     5. februar 2015 kl. 12:56
 5. Tina Nymann siger:

  Øv, øv, øv – har lige været turen igennem selv og besynderligt nok var det sgu en fejl 40, som lå til grund for de månedlige hævninger;-)

  5. februar 2015 kl. 10:13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *