Helsinki

af marensblog.

Jeg har lige været i Helsinki.

Jeg er en lille smule blank på, hvad der står på skiltet, men havde en formodning om, at der stod, jeg skulle livetegne.

Så det gjorde jeg.

Og nu ved vi, hvorfor samtlige lærere, jeg har haft, (forgæves) har forsøgt at få mig til at holde ordentligt på en blyant.

Arhmen kan I, der er mine lidelsesfæller, huske de der kæmpe blyanter man blev sat til at skrive med, når man insisterede på at holde på en blyant som det fucking passede en?

Men det virkede ikke, uanset hvor stor en blyant I kom med. Ha! Eller noget …

Uanset, så er den danske ambassade nu oversvømmet af mine tegninger, fordi den veltalende ambassadør kom og talte med mig og jeg smalltalkpanikkede og forærede hende samtlige 79 tegninger, jeg havde lavet til livetegningen.

Til gengæld fik jeg denne lille fine bog i gave. Finske tændstikmænd, gottaloveit:

Jeg kunne lide Helsinki. Også selv om den er lidt russerpompøs. Sådan: Hey, se lige os gi’ den gas med beton og åbne pladser.

Og se, hvem jeg havde med:

6 svar til Helsinki

 1. Camilla siger:

  Jeg er virkelig glad for at se, at jeg ikke er den eneste som holder forkert på blyanter! At jeg så heller ikke kan holde ordentligt på bestik, det er en anden sag..

  22. marts 2017 kl. 17:43
 2. Pia siger:

  På tur uden børn – what’s not to love

  23. marts 2017 kl. 07:41
 3. Liv siger:

  Øv, jeg nåede lige til sporvognsstoppet ved det nordiske bibliotek før min kæreste ringede og sagde at min 5 mdr gamle søn var vågnet og var yderst utilfreds.

  Men godt du havde en god tur, jeg håber du fik set andet end stationspladsen for den er ikke det skønneste.

  der står live-tegning 😉

  23. marts 2017 kl. 08:17
 4. Rikke Skovfoged Furbo siger:

  Min datter på 9 år, holder også sådan på blyanten, det trøster mig at hun trods alt kan ende med at blive til noget stort

  23. marts 2017 kl. 10:05
 5. Bella siger:

  Sådan holdt jeg også på blyanten og gør det stadig 🙂

  24. marts 2017 kl. 10:09
 6. Katrinett siger:

  Jeps sådan holder jeg også på en blyant. Har i skoletiden været igennem den tykke blyant, den trekantede gummidims der kunne sættes uden på almindelige blyanter mv. Min lærer kaldte det ‘abegrebet’!

  25. marts 2017 kl. 09:20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *