6 svar til Havde afluset ungerne …

 1. Nina siger:

  Jeg truet med badehætte – “enten går du med badehætte eller så holder du dig væk fra sofa & puderummet… “

  7. december 2017 kl. 11:18
 2. karina sabroe siger:

  jeg klippede håret kort på min datter dengang det var et issue. Hun har aldrig helt tilgivet. Jeg var desperat til sidst.

  7. december 2017 kl. 12:13
 3. Ditte siger:

  Har i overvejet at sætte håret op? Løst hår er det værste. Min datter havde ikke lus i hele 0. klasse og da hun så begyndte at have løst hår i 1., fordi det var moderne, så fik hun lus 3 gange på 6 mdr. Så er vi gået tilbage til opsat hår og sprit/balsam kur.

  7. december 2017 kl. 19:54
 4. Maria Werlinrud siger:

  Sidst mine børn havde lus så de skræmte ud og sagde: vi vil ikke være skaldede igen, mor

  7. december 2017 kl. 21:20
 5. Søren siger:

  Jeg klippede mig selv skaldet for at stoppe smitte og gen-smitte -kæden!
  Nu er det snart vokset ud igen.

  7. december 2017 kl. 23:29
 6. L siger:

  Alternativt kan du bede om at få lov at kæmme dine børns venner, næste gang de er på besøg. Nogle mennesker opdager aldrig at de eller deres børn har lus og tjekker aldrig fordi de tror det skal klø meget, før der er lus…Taler af erfaring. Var også meget tæt på at blive skaldet, før vi fandt ud af at min veninde havde håret fuld af lus og aldrig sit liv var blevet kæmmet.

  8. december 2017 kl. 12:20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *