Handelsbetingelser

Levering:
Normal leveringstid er 3-4 hverdage, fra den dag bestillingen er lagt.

Porto varier efter, hvor meget din bestilling vejer og hvilken leveringsform du vælger.

Du kan få leveret til døren med Post Danmark med deres egne takster – eller du kan vælge et billigere alternativ, hvor du selv henter din pakke i en pakkeshop et sted i nærheden af dig.

Levering til udlandet er også muligt – her følger vi de givne takster for Post Danmark. Er dit land ikke på listen, så skriv til butik@marensblog.dk

Kontaktinformation:
Marensblog.dk ejes af
Maren Uthaug
Pinligt Selskab
Struenseegade 15, 4tv
2200 København N
CVR: 26200733

Produktinformation:
De enkelte produkter er kort beskrevet i butikken under hvert billede. For yderligere oplysninger så send en mail til butikken: butik@marensblog.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle angivne priser er inklusive moms.

Betaling:
Der kan betales med Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron og JCB via ePay hos marensblog.dk. Betaling trækkes fra kortet ved afsendelse af varen.

Ikke afhentede varer:
Hvis vi får en forsendelse retur, som ikke er blevet afhentet på posthuset, forbeholder vi os retten til at debitere dig for samtlige omkostninger forbundet med en sådan returnering.

Reklamation:
Vi garanterer, at de varer, du bestiller, er fejlfrie ved leverancen. Skulle du alligevel modtage en defekt eller fejlleveret vare, skal du straks kontakte butikken på mail: gry@marensblog.dk. Vi tager imod din fejlanmeldelse og sender dig en frankeret returkuvert. Send varen tilbage i den stand du modtog den i sammen med en skades- eller fejlanmeldelse, så får du hurtigst muligt tilsendt en fejlfri, respektiv korrekt vare. Den fejlleverede vare skal være i ubenyttet og ubeskadiget stand i originalemballage..

OBS! Inden du returnerer defekt/fejleveret vare skal du kontakte os for at få reklamationen godkendt og returportoen betalt.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret og kan returnere varen. Vi tilbagebetaler straks det modtagne beløb (eksklusiv forsendelsesomkostninger).

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark og du står selv for forsendelsesomkostningerne. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Forbehold for ændringer:
Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Fortolding:
Det er alene kundens ansvar at betale evt. moms- og fortoldningsafgifter, der pålægges ordrer til udlandet.