Gratis fejlposters til dig

af marensblog.

Jeg bliver muligvis nødt til at fyre mig selv. Der har i denne omgang været stavetrykpissefejl i TO af mine posters. “Fingenstænger” og “sit hjertet”?! …. jeg er jo en idiot-idiot.

Så har du bestilt denne:

poster21

Eller denne:

poster20

Så skriv straks en mail til butik@marensblog.dk med DIT ORDRENUMMER og hvilket nummer poster, du vil have i stedet, så bliver den eftersendt til dig. Der røg nemlig en del med posten i går.

DE NÆSTE, DER BESTILLER POSTERS, får disse to fejlposters sendt gratis med til der ikke er flere. Der er 50 af hver. Så kan I jo skyde med dartpile efter dem, eller hvad I har lyst til. Jeez, fandme en svær branche jeg har valgt mig, når jeg tydeligvis ikke kan stave. Godt man ikke er præmenstruel … grrrrRRRRR!

9 svar til Gratis fejlposters til dig

 1. MAL siger:

  Sødeste Maren! Jeg er kommunikationsuddannet og har netop været i jobsøgningsland – og må jeg lige indskyde, at det er et lorteland. Men altså, jeg sendte den ene ansøgning efter den anden, og jeg syntes egentlig, at jeg var ret god til det. Kom i hvert fald til nogle gode samtaler og har også fået et job. Nå men, så sad jeg til en samtale til et job, som jeg virkelig gerne ville have, og interviewerens første spørgsmål til mig var, om jeg var lettere ordblind, fordi så ville de godt vide det…jeg havde nemlig to fejl i min ansøgning. Der døde jeg et øjeblik. Hvorfor pokker han så hev mig til samtale, forstår jeg ikke – og jeg fik heller ikke jobbet. Til gengæld er jeg blevet paranoid og jeg håber, at det kommer min nye arbejdsgiver til gavn.

  26. september 2013 kl. 10:23
  • Kathrissen siger:

   TO fejl! Det er jo verdens undergang :-O Jøsses, måske burde de gå op i om du rent faktisk har lyst til arbejde i virksomheden og er kvalificeret til det.

   26. september 2013 kl. 11:07
 2. Thea siger:

  Og facebook flyder over med tekster, hvor bogstaver er skiftet ud med tal, eller hvor kun første og sidste bogstav i hvert ord er på rette plads og det er INTET problem at læse hvad der står.
  Forstår virkelig ikke hvorfor stavefejl/trykfejl/slåfejl er på listen over “ret til at lynche” listen…
  Billed- og broderikunstneren Gudrun Hasle er sgu befriende i hendes ærlighed om blandt andet at være ordblind. http://gudrunhasle.dk/dansk/

  Og så er dine tegninger skønne!!

  26. september 2013 kl. 10:35
 3. ann siger:

  Dartpile??? Det bliver jo værdifuld samlerobjekter!

  26. september 2013 kl. 10:46
 4. Birthe siger:

  Må skynde mig at indskyde at blandt frimærkesamlere er nogle af de dyreste og mest eftertragtede mærker dem med stave- og trykfejl.
  Just saying:-)

  hilsen Birthe

  26. september 2013 kl. 11:35
 5. Christina T. siger:

  Herligt. Jeg læsste dem ellers begge igennem i går uden at fange fejlene, hvad jeg ellers plejer at gøre. Med andres, selvfølgelig. Ikke mine egne. Sender derfor også ansøgninger med tåbelige fejl, selvom jeg lystigt skriver om hvor detaljeorienteret jeg er.

  Men for nu at komme til en pointe, så er dine tegninger/tekster så fængende, at stavefejlene ikke står frem. Yay for det, midt i al ærgelsen.

  26. september 2013 kl. 12:26
 6. Lene siger:

  Op i høet med stavefejl – jeg elsker den øverste!!

  26. september 2013 kl. 13:07
 7. Tea siger:

  Ha ha ha op i røven med det! Jeg var nødt til at læse den med ‘fingenstænger’ ca. 50 gange og var virkelig begyndt at spekulere over hvad en figenstang mon så hedder i flertal, hvis ikke figenstænger…

  26. september 2013 kl. 14:36
 8. Line siger:

  Det’ ligemeget, jeg elsker dig faktisk en smule mere nu… Sådan helt menneskelig og alting.

  30. september 2013 kl. 22:25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *