Glæden ved at have en søster

af marensblog.

Glæden ved at have en søster er blandt andet at have en at skrive pis til. Der er ingen grund til at lade som om, man på nogen måde er federe, end man er. Den anden ved, man er en idiot, og vi kan derfor bare give den fuld gas med absolut laveste fællesnævner. For eksempel kan jeg være sikker på, at hvis jeg skriver noget, der er lidt følt, så får jeg en fuckfinger tilbage. Eller jeg får at vide, jeg skal slanke mig. Siden både vores far, mor og stedfar er døde inden for de sidste par år, er det satme blevet til mange fuckfingre og anmodinger om reducering af røv.

Jeg tror stilen allerede blev lagt i fordums tid, da vi stadig var nordmænd, og min søster lavede dette lille kunstværk af mig, hendes lillesøster. Og ja, jeg slog hele tiden hul i hovedet og fik derfor konstant barberet skaldede pletter midt på hovedet, så lægen kunne sy. Derfor er håret korrekt gengivet. Med hensyn til bryster og antal af fingre og ben er vi nok ude i noget kunstnerisk frihed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg læste teologi i tyve minutter engang i 1840, derfor stiller mine omgivelser mig ofte spørgsmål om bibel, kristendom, ritualer og den slags shit. Af alle kan jeg bedst lide at svare min søster. Her er et fra kristihimmelfartsferien:

Siden vi er nordmænd, markerer vi selvfølgelig den 17. maj, Norges nationaldag. Det er en meget vigtig og nærmest religiøs dag for nordmænd, som man absolut ikke vitser med. Godt jeg har søster til at sende denne slags 17.maj-billeder til:

Efter det sidste indlæg jeg skrev om min søster, som handlede om min store blinde kærlighed til en fedtmulepez – kom hun med denne transkønnede Daffy og sagde: Her, den er til dig, se det er Fedtmule.

Thinking of it må jeg straks sende hende en fuckfingeremoji.

 

 

 

4 svar til Glæden ved at have en søster

 1. katharina siger:

  Et andet svar om vvad jesus min lavede kan vist læses i mormoneres bog 😉

  22. maj 2018 kl. 11:41
 2. Nadine (Thielle) Thiellesen siger:

  Ha Ha… du må endelig give Pia en fuckfinger fra mig (Thielle), ved næste lejlighed

  23. maj 2018 kl. 09:28
 3. LONE siger:

  Nu græder jeg – jeg savner min søster, som er død fra mig alt for tidligt! Søstre kan noget, som ingen andre kan!

  23. maj 2018 kl. 13:16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *