Færdig med ferie

af marensblog.

Jeg er nu officielt tilbage på kontorpinden og har nu brugt 3 timer på at ignorere samtlige gøremål. Har på en måde glemt, hvordan man arbejder. Har i stedet brugt en del tid på at se på feriebilleder. Som jeg vil spare jer for. Blot sige, at jeg havde en fest på roskildefestivalen. Og frøs, men morede mig, til  urfolksfestivalen Riddu Riddu i Nordnorge. Og så er jeg lige kommet hjem fra et par uger i Portugal, hvor mine unger surfede og jeg spiste ostechips inde på stranden – og læste. Læste alle de bøger, jeg ikke har nået at læse i år.

Således tilbage og klar til at kaste tegninger på blog og i avis og … altså nok først i morgen. Først skal jeg glo tomt ud i luften et par timer endnu …

12 svar til Færdig med ferie

 1. Lene Mjesing siger:

  -og velkommen tilbage (når du når dertil ) Kender følelsen. Men har altid tænkt at : “min sjæl stadig er på ferie og har alt det sjove” imens hylsteret starter arbejde….

  8. august 2017 kl. 11:35
 2. Anne siger:

  Kan du så ikke overspringe med en liste over de (gode) bøger, du har læst? Savner inspiration

  8. august 2017 kl. 14:13
  • Maren siger:

   JO, det gør jeg lige en af dagene. Skal lige have taget billeder.

   9. august 2017 kl. 11:32
 3. Belinda siger:

  Hvis du skal have stivet egoet lidt af, kan du også gå på Lindhardt & RInghoffs FB-side og finde et indslag fra 24. juli om “Hvor der er fugle”. Der er meget stor enighed om, at det er BOGEN man skal læse.

  8. august 2017 kl. 15:03
  • Gitte siger:

   Jeg har også fået din bog læst i sommer – fantastisk og fængslende !

   9. august 2017 kl. 15:48
   • marensblog siger:

    Tak 🙂

    10. august 2017 kl. 10:40
 4. Tanja siger:

  Jeg kan godt forstå, det ikke er optimalt for dig at komme tilbage på arbejdet. Men det er altså optimalt for mig, at du nu er klar med nye blogindlæg…hvis det da er nogen trøst. 🙂 Jeg følger trofast med og glæder mig over, at du igen gør hverdagen lidt lysere.

  8. august 2017 kl. 15:47
 5. Randi siger:

  Har forsøgt at skyde det der arbejde så lææænge som muligt, men imorgen falder hammeren… Heldigvis skal jeg gå tidligt, det er absolut det eneste der holder mig oppe pt!

  8. august 2017 kl. 16:40
 6. Signe siger:

  Kan rigtig godt li’n når din ferie slutter! 🙂

  8. august 2017 kl. 20:09
 7. Inger Bækdahl siger:

  Det er i hvert fald dejligt for mig, du engang har arbejdet 🙂 jeg har nemlig moret mig kosteligt, mens jeg i eftermiddag læste “Der var engang en same”.
  Det så ud som om, det var sidste eksemplar på norsk i den gode gamle boghandel på Storgate i Tromsø, er helt sikker på, nogen har gannet gevaldigt, så den lige lå der til mig!
  “Hvor der er fugle” har jeg haft liggende og friste i flere uger – MEN først nu er jeg gået i gang, for hvis man kan, skal man læse den i Nord Norge, mens måger så store som strudse skriger udenfor vinduet!!

  9. august 2017 kl. 18:51
  • marensblog siger:

   Jeg er mest af alt bare forbavset over, at de havde en af mine bøger. Tror ALDRIG jeg har set mine samiske striber i en boghandel 🙂

   OG klart er der nogen, der har gannet, hehehe.

   10. august 2017 kl. 10:39
   • Inger Bækdahl siger:

    Der var altså også mindst et eksemplar på samisk……, ved ikke hvilken slags 🙂

    10. august 2017 kl. 14:45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *