8 svar til Ellers går det godt.

 1. Mila siger:

  Haha.. Hader når det sker.

  I <3 IT….

  6. november 2013 kl. 12:42
 2. Efter en del år på SU, kender jeg det alt for godt. Alt for godt.

  6. november 2013 kl. 16:14
 3. Ann siger:

  Jeg drømmer om at være i plus… Hvem i alverden der har besluttet at SU skal forudbetales og dagpenge bagudbetales burde skydes. Tillykke, du er nu færdiguddannet. Som gave får du lige en måned uden indkomst. Værs’go.
  Ih tak :/

  6. november 2013 kl. 16:31
 4. Anne siger:

  Synes det er stort at der VAR penge!
  I det sekund jeg får løn er jeg stadig ikke oppe i 0,- (nogensinde)
  :-S

  6. november 2013 kl. 22:29
 5. Sofie siger:

  den er fin og simpel og hverdagsk

  6. november 2013 kl. 23:07
 6. Anna siger:

  Yay, en tegning! Elsker dine tegninger og humor. Da jeg fik øjnene op for din blog i sommeren, var jeg nødt til at læse den igennem helt fra start! Er det et upassende tidspunkt at spørge, om du kan finde på at trykke lidt flere ‘mini-poster 2’? (Den med hele to-do-listen, hvor ‘lev livet’ også bliver krydset af) I fald du gør, vil jeg gerne trykke på ‘køb’.

  7. november 2013 kl. 00:33
  • marensblog siger:

   Der er mange, der har spurgt og jeg kommer til at lave dem igen, måske bare i et andet format og noget andet papir og i det hele taget bedre, men går lidt for tiden og prøver at regne den ud.

   7. november 2013 kl. 10:29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *