Det med den der bikini

af marensblog.

Tripper lige nu mest over, hvor pænt et ord ‘bikini’ er. Hvorfor er der ikke flere børn, der hedder ‘Bikini’. Bikini Uthaug. Det kan man godt!

3 svar til Det med den der bikini

 1. Belinda siger:

  Hvis barnet skal hedde Bikini Uthaug må du vel se at komme i gang med en efternøler 😉

  7. marts 2019 kl. 15:33
 2. Mette siger:

  Man har altid bikini-krop; det er bare et spørgsmål om at arbejde på at (lade som om) man er ligeglad med, hvad andre mener om det.
  Det er jo kun dem, der reklamerer for bikinier, der har bikini-krop ….. nå nej… billederne er retoucherede og manipulerede…
  Jeg lignede en bleg udgave af de lokale kvinder rent kropsmæssigt, da vi var på ferie. De var mor-kroppede og promenerede stolt de runde numser, topmaven og brede hofter i pencilskirts og etui-kjoler, og så forrygende ud (Jeg var helt misundelig) De andre turister må have sultet sig siden 2007, for de lignede pinde og promenerede flittigt i florlette gevandter og stråhat og vred sig i vandkanten med trutmund i jagten på det perfekte billede til Instagram. De må have hadet os, der totalt utjekkede men i højt humør kom tromlende ud i vandet og ødelagde illusionen af dem helt alene på en bountystrand.
  Bikini som navn… hvordan ser man så ud? Sådan lidt hulapige-agtig?

  7. marts 2019 kl. 19:13
 3. Vibeke siger:

  Som teenager red jeg på en hest, der hed Bikini. Den var hvid som sne (når jeg var i det drømmende hjørne), men ellers havde den konstant pisgule haser og gullig hale (spiltorv gør ikke noget godt for lyse heste) og sneg sig lige op over ponymål.
  Hvis ikke jeg havde gjort mit bedste for at strigle den gule farve væk, kunne ridelæreren godt finde på at sende mig retur til stalden og strigle videre. Og sådan brugte jeg en formue på sæbespåner.

  13. marts 2019 kl. 09:45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *