Blogfest

af marensblog.

Synes I også, det er voldsomt irriterende med bloggere, der mødes privat og så bagefter kun skriver om mødet og linker til hinanden og kommer med alle mulige interne jokes?

Jamen jeg skal da ikke være nogen undtagelse.

Kan derfor fortælle, at jeg i går tilbragte en fabelagtig aften med:

Nadia, der kan de medicinske termer for ALT i hele universet.

Superheltemor, der har fyret så mange børn ud af sit skød, at hun ved ALT om skeder, livmødre og de dertil indrettede halse. Og hun kan tegne det.

amarOrama, der muligvis havde en Tampax på tværs. Og som vi brugte meget af aftenen på at diskutere, hvordan vi skulle få ud. Hvis den da overhovedet fandtes? Krisen er mest af alt, at AmarO er den heldige vinder af en fucked up lægeneurose, der betyder hun hellere ville snitte sin pulsåre over end at lægge sig op i stigbøjlerne, så en læge kan se om tamponen er der eller ej.

Dines, der sad og morede sig over os, mens hun blæste den ene smøg efter den anden og tænkte crazy bitches.

Og så var der mig, der i søstersolidaritetens navn med et glas rødvin i den ene hånd og Superheltemors anatomiske skrævtegning i den anden, lige lavede en frisk gynækologisk undersøgelse af AmarO.

Photobucket

Den var der ikke. Fantom-tamponen.

Det skålede vi en del på. Der er ingen af os, der staver specielt godt i dag …

15 svar til Blogfest

 1. bettina siger:

  Ja, nu har jeg læst en del i dag om jeres kommensammen i går. Og kan da kun sige, at det lyder som om, man gerne ville have været med 😉

  8. januar 2012 kl. 21:44
  • marensblog siger:

   Hehe, det var også mindeværdigt.

   9. januar 2012 kl. 08:22
 2. Superheltemor siger:

  Nu kan du skrive “amatørgynækolog” på dit cv – det skal nok blive nyttigt!

  8. januar 2012 kl. 22:27
  • marensblog siger:

   Tænk at du kan skrive et SÅ langt ord med de tømmermænd du tydeligvis havde, da du ringede til mig. Du kunne jo kun sige enstavelsesord – men dog ikke de rigtige ord som svar på mine spørgsmål. Men du har oppet dig i løbet af dagen, fornemmer jeg:)

   9. januar 2012 kl. 08:23
  • Superheltemor siger:

   Åh ja indrømmer det var en noget humpende samtale. Var vist stadig fuld – og kastede op ud af min havedør to sekunder efter at have lagt røret.
   Jamen du skrev vi skulle ringes og jeg tænkte:”fuck jeg gider ikke tale i telefon i dag overhovedet – skynder mig at få det gjort mens børn er i stuen, så er der sikkert nogen af dem der skændes/bløder/sulter ret hurtigt, så jeg kan skære samtale så kort at Maren ikke bemærker hvor hjernedød jeg er i dag”.
   Du bemærkede det alligevel. Damn.

   9. januar 2012 kl. 20:44
  • marensblog siger:

   Men det var jo bare fordi jeg var så træt, jeg ikke kunne overskue at svare mere end, vi må tale i telefon på din sms. Tror det var den du sendte, da du var fuld. Og den var så kærlig, at jeg jo syntes jeg skulle tage mig sammen. Men så træt så træt … På denne måde kan vi konkludere to ting: Søndag var en vanskelig dag for os begge. Og punkt to: Vi er begge idioter.

   9. januar 2012 kl. 21:40
 3. Lise siger:

  og når du er blevet en rigtig dygtig gynækolog, så kan du male en 4-værelsers gennem brevsprækken…ved dog ikke liiiiige hvornår man skulle få brug for det!

  8. januar 2012 kl. 22:59
  • marensblog siger:

   Jeg håber faktisk ikke jeg skal til at rode rundt i alt for mange kvinder, men man må jo hjælpe hvor man kan. Og når man har tre små børn, holder man faktisk op med at være for fin til det meste …

   9. januar 2012 kl. 08:24
 4. amarOrama siger:

  Og jeg er blevet berømt! På den lidt underlige måde.

  9. januar 2012 kl. 00:49
  • marensblog siger:

   It’s your 15 minutes of skræv-fame. Enjoy!

   9. januar 2012 kl. 08:25
   • Fiemus (FKA Sofie) siger:

    ;-D

    16. juni 2013 kl. 13:32
 5. Rina siger:

  Måske kunne i overveje at udstille jer selv? Så kan vi andre komme og sidde i sofaen og bare kigge på og lytte med, jeg tror det ville slå samtlige stand up shows eller en god biograffilm!

  9. januar 2012 kl. 13:51
 6. Mausling siger:

  Synes det er ûber sejt, at dig og AmarOrama bare sådan lige “tager sagen i egen hånd” – så at sige. Men nu forstår jeg altså mindre din kramme-fobi!

  9. januar 2012 kl. 14:48
 7. ecoelder siger:

  Det lyder som en kom-sammen, som man gerne ville have været en del af! Ikke mindst pga. de fantastiske bloggere der var samlet. Det må have været noget af en fest!
  Hilsen en ‘overhovedet-ikke-misundelig’… 😉

  9. januar 2012 kl. 22:57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *