Nye postkort

oo // 22. august, 2014 // Ingen kommentarer

Der er også nye postkort i butikken. 25 forskellige. De sælges på ny måde: Du kan købe dem enkeltvis, vælge dine 6 favoritter eller købe et samlet sæt med 25 forskellige kort. Se priser og postkort HER.

Dette er mine egne favoritter: postcard_18 postcard_20 postcard_21 postcard_23 postcard_14 postcard_15  postcard_5 postcard_7   Se flere postkort HER. 

Gjort det igen

Se flere tegninger // 22. august, 2014 // 2 kommentarer

Pomfritter

Spas

Se flere tegninger // 21. august, 2014 // En kommentar

Fra Politiken, 2014

Den tid på måneden1

Den tid på måneden2

Den tid på måneden3

Ha ha

Se flere tegninger // 20. august, 2014 // 7 kommentarer

I sidste uge syntes jeg, Smukke Allan var en giga idiot. Jeg kan overhovedet ikke huske hvorfor. Kun at jeg havde ret. Og at jeg måtte gøre noget. Så jeg lavede denne stribe:

WEB_maren_2014-08-14

 

Er ikke færdig med at griner over den endnu. Sjældent jeg morer mig mere end tre sekunder over en stribe. Men klukler stadig over denne og måtte klippe den ud og hænge den op hjemme på opslagstavlen. Smallan ler også. Dog ikke heeelt så højt som mig.

Husk, at hvis du er til den slags, kan du følge mine striber hver dag på Politikens side. 

Spørgsmål

Læs mere om mine børn // 19. august, 2014 // 8 kommentarer

Mine børn stiller spørgsmål. Mange spørgsmål. Oftest om ting, jeg ikke ved noget om. Og tit i offentligheden. Så står jeg der og udstiller min komplette uvidenhed om solsystemet, Anden Mosebog, hundes anatomi eller hvordan man laver sylte – med alt for mange vidner. For eksempel i køen til kassen. Det er aldrig fedt. Især fordi alle andre i køen straks gennemskuer “Hey, se en pakke tyggegummi”-tricket.

I går var ungerne og jeg på biblioteket. Der var en del mennesker, der sad og læste i hjørnerne. Der var meget stille. Så stille at alle nemt kunne høre alle spørgsmålene. Men i går var en god dag.

ANEMONE: Mor, hvad er et lokomtiv.

MIG: (Ha, that I know!) Den forreste del af et tog.

ANEMONE: Mor, hvad er en gedebuk?

MIG: (Wow, tjek lige mig) En han-ged.

ANEMONE: Mor, har egern egentlig to ben og to arme – eller bare fire ben?

MIG: … … …

ANEMONE: ??

MIG: Hey, se lige den her Mumibog med billede af Mumifar og My, hvad synes du, det ser ud som om, hun laver bag flappen?

Mumi1 Mumi2

(Sendte det straks til SHM, så hun kunne tage det med i sin lille kavalkade med særlige børnebøger, se den HER.)

Web og design af Ligefrem
Top