POSTERS

Se flere tegninger // 16. september, 2014 // 8 kommentarer

Så er der igen (og for sidste gang i år) nye posters på hylderne i min lille butik. Allan (som ved noget om den slags) og jeg (som generelt bare er god til at synes noget) brugte seriøst lang tid på at vælge papir. For det skulle være det fineste, vi kunne finde. Tykt, men ikke for tykt. Med struktur, men ikke for meget struktur. Vi er meget tilfredse med udfaldet. Også med det lille diskrete vandmærke af min tændstiksdame i højre hjørne. Min mor synes ikke, jeg blærer mig nok med, hvor flotte de posters er blevet, så hermed har jeg gjort forsøget.

De nye posters koster som før 100 kroner stykket, der er fri fragt og du kan finde dem i BUTIKKEN.

Se dem her:

poster_9_L poster_8_L poster_7_L

poster_10_Lposter_6_L

Fjer

Mere om House of Crap // 16. september, 2014 // 8 kommentarer

Der er hul i min dyne. Det var der også for noget tid siden. Så syede jeg det sammen. Sådan vupti. Et par uger senere var der hul igen. Fjer over det hele. Så syede Allan det. Nu er der hul igen. Det har der været i over en uge. Ingen af os syr det sammen. Lader det til. Der flyver fjer over hele huset. Mest i soveværelset. Hver gang en af os vender os i sengen, står der en mindre sky af fjer omkring os. Børnene kan godt lide at bruge vores dyne som redningsflåde, for det er den største dyne i huset. Det er muligvis derfor, der hele tiden går hul i den. Eller også er det fordi, den er firehundrede år gammel. I hvert fald slæber de rundt på den, og jeg ville ønske, der var en regel omkring den dyne. Så de ikke måtte tage den. Men det er der ikke. For de er så sjove at betragte, når de ror rundt på den på stuegulvet. Og det er så hyggeligt, når der stikker tre små næsetippe op fra sofaen under min store dyne. Desuden bruger jeg den også tit selv andre steder. Drysser fjer efter mig i sofa, køkken, udestue, en tur ud i haven.

Det er ikke en holdbar situation. I går var jeg endda nødt til at støvsuge. Hvad fanden, støvsuger DU? spurgte en unge. Ja, hvad fanden, jeg støvsuger. Selv hunden var jo efterhånden begyndt at ligne en høne. Nogen burde virkelig gøre noget.

Ville ønske

Se flere tegninger // 15. september, 2014 // 2 kommentarer

reaktionsmønster

Forebredelserne til en undskyldning

Se flere tegninger // 13. september, 2014 // 6 kommentarer

min fejl

Muligvis

Se flere tegninger // 11. september, 2014 // 7 kommentarer

Muligvis er Politiken blevet hacket af Sverige, i hvert fald er dagens stribe ikke blevet lagt ud digitalt. Så her er den:

WEB_maren_2014-09-11

Web og design af Ligefrem
Top