Sprudlende

Læs flere sure indlæg, Se flere tegninger // 1. september, 2014 // Ingen kommentarer

Og vi har vand i kælderen igen og min blog er syg og går hele tiden ned og kaffemaskinen virker ikke og jeg skal til to forældremøder i denne uge og hunden har ædt Myntes maleri af et dådyr og har brækket det op igen og jeg skal betale moms og skat og ekstraskat og noget andet til kommunen, jeg ikke engang orker sætte mig ind i, men alle er enige om, at jeg har tjent for meget, og det er sgu også for frækt, jeg købte den der gamle Opel til 48.000 i sommers, fordi jeg fik AKUT spat af ikke at have tre unger og ingen bil i ti år. Nå, men nu mangler jeg fire milliardertusinde pik-kroner og jeg lugter også mærkeligt. Ved ikke hvad fuck, der sker for den her trøje, jeg har på.

Stadig meget meget glad for både gammelopel og hund, men derudover i totalt dårligt humør. Og ja, man godt give det et skud med: “Så må du jo også have tjent de penge og burde have sat dem til side til både skat og moms, og nu må du have mig undskyldt, for jeg skal lige ud og have rettet på min page”, men man skal vide, at jeg lige har vrisset af Allan for mindre og har med ikke helt kontrolleret stemmeføring netop bedt verdens sødeste Jesper, som jeg også deler kontor med, om at skrue ned for det lorte afrikamusik. Hvilket han tog ret nært. Det var fra Cuba.

spejl

Hjalp veninde

Se flere tegninger // 1. september, 2014 // Ingen kommentarer

Politiken, 2014

dildo i numsen

Fik hund

Se flere tegninger // 29. august, 2014 // 6 kommentarer

Politiken, 2014

 

 

fik hund

Blev spurgt

Se flere tegninger // 28. august, 2014 // En kommentar

Politiken 2014

trætte øjne

På farten

Flere indlæg om mig på tur // 27. august, 2014 // 5 kommentarer

Snakkede Vejle ihjel igår. Holdt foredrag. Hyggeligt var det, men jøsses dog, nogle gange snakker jeg virkelig meget. Af samme årsag ret træt i dag.

Men er på vej til Norge for at danse min bog. Den udkommer i Norge til efteråret og sammen med mit norske forlag, skal jeg vise og fortælle og forsøge at få den til at lyde læsværdig overfor en flok boghandlere.

Kom hjemmefra i almindelig hurlumhejstil – i den trøje, jeg har sovet i i nat, midt i en diskussion, der var på nippet til at udvikle sig til et skænderi med Smallan. Noget med mit pas, som jeg da virkelig ikke aner, hvor er. Noget med Smallan, der prøvede at finde det og mig der insisterede på, at jeg ikke behøvede at have det med for at flyve til Norge. Noget med Smallan, der nærmest ikke kunne holde ud, at jeg er så utjekket og roder så meget. Noget med at han til sidst måtte cykle mig op til metroen i ladcyklen, fordi min cykel pludselig var flad og tiden var gået.

NÅ, men der står nu 0 til de pas-rigide. Og 1 til Maren. Sidder i fly, der netop er boardet og har i dette øjeblik fundet ud af, hvad min roman EGENTLIG skulle have heddet, nemlig:

“Gå altid to gange rundt om en fremmed”.

Mon det er for sent at lave om? Kan fjerde oplag ikke bare hedde noget andet? Nå, ikke …

Nu skal jeg slukke telefon. Kæft der er varmt i det her fly. Skulle have rejst i min sove-bikini og ikke min sove-Tshirt.

Web og design af Ligefrem
Top