Købte en taske

Se flere tegninger // 13. april, 2014 // 16 kommentarer

Politiken, september 2013

louis vuitton

TRUSSEVINDERE

oo // 10. april, 2014 // En kommentar

Der var simpelthen så mange sjove forslag til, hvad I ville have skrevet på jeres trusser med similisten, at jeg sjældent har moret mig så meget. Jeg har nu valgt tre, som jeg synes er sjovest, og det er:

Christines forslag: Enden er nær
Mettes forslag: Bagenden svinger ud
Judiths forslag: Brug måtten

Christine, Mette og Judith skal STRAKS skrive til Anne Sax på anne@annesax.dk. Det skal være i dag. Så skynd jer skynd jer. I skal ikke skrive til mig og fortælle noget – for om en time sidder jeg på et fly til Aalborg, og derudover ved jeg heller ikke så meget om trusser. Men det ved Anne og med hende aftaler I, hvilke trusser I gerne vil have, hvilken størrelse og fortæller, hvor de skal sendes hen. TILLYKKE TILLYKKE. Og tak for at være så sjove.

Hvis I andre skulle have lyst til at bestille trusser med noget skrevet på, skal det også være i dag. Det er nemlig i dag, de har damen, der kan det der similinoget stående i butikken. I morgen er hun puf væk. Bestil HER.

Hvis I mangler inspiration, kan I bruge nogle af de andre hysterisk morsomme forslag, som lige så godt kunne have vundet, for eksempel:

Bred last
Velkommen
Mind the dogs
Please use front door
Portal til Narnia
Spise her eller med hjem
Fang mig hvis du kan
Bad ass
God røv og god weekend

Et pigeband

oo // 9. april, 2014 // 7 kommentarer

Hvis det ikke var fordi, jeg så utrolig godt kunne lide at være på Roskildefestival, ville jeg boykotte det, finde dem, der booker musikere og tæve dem hårdt på knæerne. For at skævbooke programmet, som de gør. Man skal nemlig først begynde at tælle, hvor mange kvindelige artister, der er på programmet i forhold til mandlige, EFTER man har drukket den første ramme øl, ellers bliver man trist. Og nej, det er ikke bare i år. Det er hvert år.

Snart ferie

Se flere tegninger // 9. april, 2014 // 5 kommentarer

Politiken, september 2013

 

leder efter steder

Tak for i går

oo // 9. april, 2014 // 13 kommentarer

Det hjalp gevaldigt at klynke på bloggen, om der ikke var nogen, der kom til arrangementet i Museumsbygningen. I hvert fald var der fuldt hus. Inklusiv dig, der også var til foredraget i Tårnby. Var det ikke Tårnby? Nåede ikke at sige hej. Blev lidt forvirret og nåede at tænke: “Damn, hun har jo hørt det, jeg har tænkt mig at sige nu, jeg må sige noget andet, men hvad, hvad?”

Uanset var det forrygende, jeg havde en fest. Også selv om jeg sagde det jeg havde planlagt. Og i morgen tager jeg turen til Aalborg, til Ordkraft, hvor jeg både snakker klokken 16 og klokken 19 og vist også lidt indimellem.

 

Web og design af Ligefrem
Top