9 svar til Blev nogle gange …

 1. Maren siger:

  Haha… sådan har jeg også altid haft. Der er sku ikke meget sex i Maren… jeg drømte som ung dog bare om at hedde Clara eller Anna eller noget andet der sluttede på A. Det syntes jeg åbenbart var SÅÅÅ meget mere smart og sexet…
  Hilsen en anden Maren

  5. marts 2020 kl. 18:56
 2. Christina siger:

  Jeg har altid synes Louise var lækkert, men så var jeg med min kæreste til noget bilhalløj og der var en stripper som hed Malou. Wraaauw.
  Men altså, intet slår vel den gode Svetlana!

  16. marts 2020 kl. 11:16
 3. Alette siger:

  Det er heller ikke altid lykken med et “specielt” navn. Jeg oplever ofte at blive kaldt Alætta (yep med A til sidst) eller Alett’.
  Jeg er blevet spurgt flere gange om hvilket land jeg er fra pga. navnet. Oh yes… jeg er blevet direkte spurgt om Jeg var neger!? selv om jeg stod i sommertøj passende til en 28graders sommer dag. Jeg er nok nærmere lyserød… faktisk sådan lidt grisefarvet/beige.
  Jeg har oplevet jobsamtaler, hvor chefen så direkte skuffet ud over jeg ikke var mere exotisk i forhold til mit navn (håndtegn foran ansigtet kan både forståes som “jeg troede du var mørk/bar tørklæde/ officielt tegnsprog for GRIM”)
  Min Mor ville have jeg skulle hedde Gerd…. så måske er Alette (Alættøh) mere mig 😀

  4. juni 2020 kl. 10:04
 4. Trine siger:

  Aj altså Maren . Please kom nu snart med en ny stribe… hver gang jeg er inde og kikke , stadig på d. 2 marts bliver jeg mindet om at vores kat, Uffe blev aflivet da han var smittet med Coronavirus Han var pisse irriterende men noget at det sødeste og vi savner ham stadig
  Så nu må der en ny dato på bloggen. Tak
  God sommer
  Trine

  9. juli 2020 kl. 21:09
  • Lisbeth siger:

   Enig! Vi savner liv, Maren håber alt er vel

   21. august 2020 kl. 07:48
 5. Trine siger:

  Og alle smiley´erne forsvandt 🙂

  9. juli 2020 kl. 21:11
 6. Michella siger:

  Haha – jeg forstår problemstillingen, men man kan vel heller ikke helt bebrejde forældrene, at de valgte et sødt navn fremfor et sexet, da deres lille prinsesse skulle navngives 😀

  Vi har netop selv fundet navn til vores lille pige og det var bestemt ikke nemt! Et sødt navn, som fungerer til en lille baby, er ikke nødvendigvis perfekt til en voksen – og det bliver de jo før eller siden.

  5. oktober 2020 kl. 12:07
 7. kontorhotel siger:

  Det er en helt fantastisk blog.
  Meget spændene, at rode rundt i.

  15. februar 2021 kl. 12:08
 8. Susanna siger:

  Hi Maren! I love your blog! It’s been almost a year since your last post — come back, please please please??

  19. februar 2021 kl. 16:09

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *